Produs adaugat in cosul de cumparaturi

Ce spun clientii despre noi si produsele noastre

 
Irinciuc G.
comanda verificata
Produsul este exact ce aveam nevoie. Am cautat mult o cabina de dus cu aceste specificatii si ma bucur ca am gasit-o. Este un produs de calitate, transportul a fost fara probleme iar oamenii de la afa design chiar au fost foarte atenti sa se asigure ca am comandat configuratia de care aveam nevoie. Si in plus a si venit mai repede decat primisem estimatul. Sunt super multumita.
Antonesi R.
comanda verificata
Produse foarte bune, magazin de incredere. Recomand!
Ciucioi N.
comanda verificata
Un produs frumos și foarte bine ambalat.Multumesc pentru promptitudine!
Sinziana C.
comanda verificata
Am comandat acest produs cu dimensiunile 110x100 si este absolut superba. Usa glisanta are un amortizor care o face sa functioneze usor si fara zgomot. Recomand produsul dar si Afa Design pentru seriozitate si calitatea produselor pe care o ofera.
Andrei I.
comanda verificata
Produsul nu este instalat inca, dar apreciez calitatea serviciului oferit de Afa - Design
Ionescu-copoiu V.
comanda verificata
Produs calitativ, livrare ok, recomand!
Iancu R.
comanda verificata
Capacul este perfect si calitate-pret super! Multumesc angajatilor pentru informatiile impartasite dar si ajutorul acordat in alegerea modelului potrivit. 👍
Coriolan H.
comanda verificata
Produsul este de calitate buna si corespunde imaginii de pe site. Dupa montaj am fost foarte multumit de aspectul estetic al plintei. Pretul de achizitie a fost rezonabil. In concluzie, produsul a corespuns asteptarior.
Popescu P.
comanda verificata
Dupa ce am cautat saptamani un wc pe colt, am descoperit AFA Design care mi-a rezolvat problema in cateva zile. De la primul contact, au fost binevoitori, mi-au dat toate explicatiile necesare, am fost sunata sa confirme raspunsurile la intrebarile mele, iar apoi expedierea a fost facuta imediat ce am realizat plata. WC-ul a venit prin curier, a fost ambalat cu grija, pe langa cutia de ambalaj a fost prins si cu folie de protectie, ceea ce arata consideratie pentru client. WC-ul in sine este de portelan, inclusiv rezervorul, fara defecte. Recomand cu incredere!
Stana G.
comanda verificata
produs super OK; usor de instalat si reglat cu panta de scurgere sufucienta (chiar daca iti da senzatia ca nu este suficient de adanca) - rigida si iti da siguranta la pasire - nu este plastic moale - nu recomand celor care nu au o scurgere buna - la imbinarea cu peretele am folosit bagheta si silicon sanitar
Negurici S.
comanda verificata
excelenta,exact ce mi-am dorit! Da o nota de eleganta in plus.
Trofin R.
comanda verificata
Super produsul,calitate și un preț foarte bun!
Lazar A.
comanda verificata
Produs de calitate, livrare rapida ,recomand!
Barburas R.
comanda verificata
Sunt foarte solide si par rezistente. Se potrivesc cu detaliile din descriere.
Simona A.
comanda verificata
Un vas de wc dragut, in spate ingust (trebuie avuta grija la acest aspect). Este compact si simplu. Bazinul nu e foarte mare .
Tampea-csillag R.
comanda verificata
Sunt super mulțumită de acest tip de toaletă, de aceea am ales să mai achiziționez încă 2 și pt. celelalte băi.Recomand produsele Roca, sunt calitative și bine realizate, indiferent de modelul ales.
Tepei G.
comanda verificata
Un produs de calitate la un pret excelent!!!👍
Codreanu L.
comanda verificata
Produs conform descrierii, consultanță impecabilă, livrare promptă. Mulțumesc!
Pataki D.
comanda verificata
Este un pisoar estetic si functional. A sosit in stare perfecta. Multumesc!
Lupu C.
comanda verificata
Calitate FB. Foarte mulțumită de achiziții si de sfaturile Dvs.Toate produsele comandate pe site sunt conforme, livrare la data menționata, șoferul foarte amabil.