Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Cabine dus Cabine de dus cu usi glisante Cabina de dus semirotunda RADAWAY seria PREMIUM PLUS P

Cabina de dus semirotunda RADAWAY seria PREMIUM PLUS P

Producator:   RADAWAY
RADAWAY
RADAWAY

RADAWAY este producator de cabine de dus de inalta calitate, cu design modern, confortable si durabile. In cei deja 15 ani de activitate si-a dezvoltat continuu activitatea de productie, fiind astazi unul dintre producatorii europeni cu cea mai vasta sortimentatie de produse pentru zona de dus. Dezvoltarea dinamica a productiei, amplasata in Swarzedz(Polonia), stocurile mari disponibile, serviciile la standarde inalte de livrare si servicii post vanzare, fac din Radaway un furnizor valoros. Radaway Romania fiinteaza de la inceputul lui 2014, avand parteneriate cu cei mai mari Retaileri din offline si online din Romania, facand astfel produsele Radaway disponibile in toate marile orase.


CABINA DE DUS SEMIROTUNDA RADAWAY seria PREMIUN PLUS P
Dimensiuni: 1000x900x1900mm.
Seria Premium Plus este o serie de cabină de duș cu o formă clasică și tehnologie funcționala și estetica. Usile glisante sunt montate pe role, care oferă o funcționare silențioasă și fără probleme. Blatul de ușă poate fi deblocat și înclinat, în scopul de a curăța cabina. Profile de perete sunt realizate din aliaj de aluminiu special rezistent la coroziune, care permite nivelarea curburii peretelui. Performanță inchiderii usilor este realizata de banda magnetica. Cabine de duș sunt disponibile cu sticlă securizată de 5 mm grosime în următoarele tipuri: transparent și brown. Sticla din care sunt confectionate cabinele de dus este acoperită cu Easy Clean (anticalcar), care ajută la menținerea curata a cabinei. Cabina de dus PREMIUM PLUS P este compatibila cu caditele de dus: Delos P, care se comanda separat. Produs fabricat in UE.

STRATUL EASY CLEAN

EASY CLEAN - Stratul de protecţie a sticlei permite curăţarea uşoară a cabinei de duş. Are proprietăți hidrofuge, datorită cărora picăturile de apă nu se mențin pe suprafața sticlei ci se scurg, fără a lăsa depuneri. 

STICLA 5 MM

STICLA 5 MM - Sticla securizata cu grosime de 5 mm, în conformitate cu PN: EN 12150.

PROFIL DE EXTENSIE 2-4 MM

PROFIL DE EXTENSIE 2-4 mm - Profij de extindere a a cabinei de dus cu 1 – 2 mm. Acesta nu poate fi montat pe partea laterală cu balamalele.

PROFIL CROM

PROFIL CROM - Profilul cabinei de dus are finisaj crom.

01 TRANSPARENT

01 TRANSPARENT - Sticla cabinei de dus are finisaj transparenta.

08 BROWN

08 BROWN – Sticla cabinei de dus are finisaj brown.

DISCOUNT SUPLIMENTAR

DISCOUNT SUPLIMENTAR – In functie de comanda, cantitate si plata se poate acorda un discount suplimentar. Solicitati telefonic sau prin e mail mai multe amanunte.

TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT IN TOATE ORASELE DIN ROMANIA.

Contact: 0740 118 027; 0743 113 983; 0741 148 478; 0234 51 71 00   Email: vanzari@afa-design.ro
Foto MONTAJ : MATERIAL : CULOARE : FORMA : DIMENSIUNI CABINA DE DUS : CULOARE PROFILE : SERIE CABINE DE DUS : Pret vechi Pret actual %
Cod varianta: 33300-01-01N
Frontal Sticla securizata Transparent Semirotunda 100 x 90 Crom PREMIUM PLUS
2854.23
2152.92
lei cu TVA
24 %
Cod varianta: 33300-01-08N
Frontal Sticla securizata Brown Semirotunda 100 x 90 Crom PREMIUM PLUS
2919.92
2202.17
lei cu TVA
24 %
 
Download fisiere atasate pentru Cabina de dus semirotunda RADAWAY seria PREMIUM PLUS P
SCHITA TEHNICA CABINA DE DUS PREMIUM PLUS P INSTRUCTIUNI MONTAJ CABINA DE DUS PREMIUM PLUS P
Produse recomandate pentru Cabina de dus semirotunda RADAWAY seria PREMIUM PLUS P
Alte produse din categorie